Måned: januar 2015

Studenterkørsel Herlev

studenterkørsel Herlev
Er I klar til en sidste tur med kammeraterne efter 3 hårde år, som har stået på slid, slæb og mange lektier? Med Festlastbiler.dk får I en enestående mulighed for at opleve en studenterkørsel, der er lidt ud over det sædvanlige. Studenterkørsel i Herlev i 2020 kan gå over i historien som en af de mest mindeværdige nogensinde, da vi har forudsætningerne for, at det kan ske. Med vores mange fantastiske og unikke studentervogne kan I få en tur ombord på en vogn, der har alt i udstyr, som gør festen meget sjovere. Vores vogne lever op til alle EU-krav, og vi har altid veloplagte chauffører, som skifter indimellem, så de overholder deres køre- og hviletider.

Danmarks bedste studentervogn – 9,7 på Trustpilot

Vi er kendte på rigtig mange gymnasier. Vi har kørt vejene på Sjælland, Lolland og Falster tynde mange gange med festglade studenter. Vi har en score på hele 9,7 på Trustpilot, og det har vi med god grund. Alle vores studentervogne er spækkede med lækkert gear. Som fx tæller en lækker can cooler køleboks, LED lysshow, fedt anlæg med to aktive højttalere. Det kan spille hele Herlev op samt opkobling til anlægget via Bluetooth eller mini-jackstik. Vi leverer varen hver eneste gang. Vi kan også levere varen til studenterkørsel i Herlev i 2022 og 2023. Alle vores biler er over 35 år gamle veteranbiler, som kører rundt med en masse historie. De venter nu på at skrive et nyt kapitel sammen med jer. Bliver du student i 2022 eller 2023, så tag kammeraterne i hånden, og gå ombord på en af vores enestående studentervogne.

Book før parallelklassen

Selvom vi har 25 vogne til rådighed, har vi altid rygende travlt, når de sidste eksaminer er overståede. Book derfor i god tid, så du er sikker på at få en af vores unikke studentervogne, der bliver rost til skyerne. Vi håber at gøre dig og dine klassekammerater glade på jeres største fest, hvor huerne skal luftes. Book jeres vogn allerede i dag.

Priser på leje af studenter vogn i Herlev