Month: juni 2015

Studenterkørsel Rødovre

studenterkørsel rødovreEr I klar til den største og fedeste dag i jeres liv? Er I klar til at feste, som var der ikke en dag i morgen? Er I klar til at gøre studenterkørsel i Rødovre i 2020 en helt uforglemmelig oplevelse? Med Festlastbiler.dk får I en af de mest rutinerede, kørende festarrangører. Vi har fejret rigtig mange studenter, og vores score på 9,7 på Trustpilot siger lidt om, hvilket niveau vi leverer. Vi har de sprødeste vogne i branchen, og bliver du student i 2020, så tag klassekammeraterne under armen og book jeres tur til den største fest i jeres liv. Vi har mere end 25 studentervogne, som alle har noget af det vildeste udstyr, der gør dagen lidt sjovere og langt mere komfortabel.

Luksus studenterkørsel

Kør studenterkørsel i Rødovre med fuld service på. Vores studentervogne er helt unikke, og I kan selv vælge mellem en masse. Vi har de helt luksuriøse til den kræsne køber, som gerne vil have all inclusive konceptet med alt, hvad hjertet begærer. Stort musikanlæg, aktive højttalere, opkobling via Bluetooth og jackstik, opladere til smartphones, så I selv kan styre musikken dagen lang, lysshow og en lækker can cooler til jeres drikkevarer, så de holder sig kolde hele dagen. Vi sørger selv for rengøring og brændstof – tilladelser og forsikring er inkluderet i vores faste priser.

Tryg kørsel i sikre studentervogne

Alle vores chauffører er friske og veloplagte til at skabe en god fest og de bedste og mest trygge rammer for dig og din klasse. Vores biler lever op til relevante EU-krav, så I kan vide jer helt sikre, og vores chauffører skifter jævnligt, så de overholder deres køre- og hviletider. Hvis I vil have fingrene i en af vores vogne, skal I være hurtige. Studenterkørsel i Rødovre kan skrive sig ind i historien som en tur, I aldrig glemmer. Smid alle hæmninger på denne vigtige dag, og lad os levere rammerne. Book en bil, før det er for sent.