Måned: februar 2016

Studenterkørsel Slagelse

studenterkørsel Slagelse
Skal studenterkørsel i Slagelse i 2022 eller 2023 overgå alle andre fester? Bliver du student i 2022, og leder dig og dine klassekammerater efter den bedste udbyder af studenterkørsel? Så stop lige her… Hos Festlastbiler.dk er vi notoriske for vores evne til at levere de vildeste og mest luksuriøse studentervogne, som er fyldt med lir til hele dagen. Vi har fejret et hav af studenter og har gjort festen ombord på vores studentervogne helt legendariske. Vi gør det ekstra, der gør det hele ekstraordinært – og derfor får du meget mere for pengene med Festlastbiler.dk.

Den ultimative studenterkørsel i 2020

Studenterkørsel i Slagelse i 2022 kan ske i sus og dus med 2000 watt musikanlæg, store subwoofere, Bluetooth og minijack-stik opkobling med smartphone, opladere, køleboks, diskolys og en fed udsmykning. Vi er et all inclusive studenterkørsel-firma, som garanterer en rigtig fed fest ombord på vores helt unikke studentervogne. Vi kører på hele Sjælland, Lolland og Falster, og vi kommer gerne forbi Slagelse og lægger vogne til et brag af en studenterkørsel i 2018, hvor vi vil sørge for, at Slagelse aldrig glemmer jer. Studenterkørsel i Slagelse kan meget vel blive vores næste destination, hvis du er hurtigere til at booke os end din parallelklasse!

Topsikrede biler helt efter bogen

Det kan nok være, at vi er et ”rullende diskotek” med lys, lyd og masser af festglade og fulde mennesker. Vi overholder stadig alle love og reglementer i forhold til EU, hvorfor alle vores studentervogne er sikre og trygge at blive kørt rundt i. Jeres sikkerhed er det vigtigste for os, hvorfor vi har festglade chauffører, som ikke drikker. Vi skifter dem løbende ud i løbet af dagens strabadser, så de overholder deres køre- og hviletider. Du får derfor en vild, men sikker fest, hvor der bliver taget sig rigtig godt af dig og dine klassekammerater. Er I klar til studenterkørsel i 2022? Så lad Festlastbiler.dk være jeres tourguide!

Priser for studenterkørsel i Slagelse

For mere information om vognturen: https://xn--studenterkrsel-blog-47b.dk/