Måned: marts 2016

Studenterkørsel Roskilde

studenterkørsel Roskilde Havn

Bliver du student i 2022, og skal dig og dine klassekammerater bruge en fed studentervogn som base for livets største fest? Festlastbiler.dk er det ultimative firma, der leverer de vildeste og mest underholdende studentervogne på Sjælland, Lolland og Falster. Vi har festet med rigtig mange studenter gennem tidernes løb – og vi er klar til at sætte studenterkørsel i Roskilde på landkortet. I kan vælge mellem en masse fede studentervogne, som er udsmykket og proppet med det mest fantastiske udstyr, som I helt selv styrer. Det er jeres fest, og vi er klar til at give den gas med jer hele vejen.

Luksuriøs studenterkørsel i 2022

Vi trykker gassen helt i bund og fester til den lyse morgen. Vi kører jer rundt, hvor end I har lyst. Måske en tur til det legendariske Stændertorvet, som har fejret et hav af studenter gennem tidernes morgen? Vi har masser af udstyr, som gør os meget federe end mere traditionelle studentervogne. Var det noget med et kæmpe anlæg, der kan blæse afsted med 2000 watt? Store subwoofere? LED lysshow? Bluetooth, så I kan spille fra jeres smartphones? Opladning til jeres smartphones? Og hvad med en fed og lækker can cooler, som holder jeres drikkevarer kolde under hele turen? Luksus studenterkørsel i Roskilde? Det tror vi nok!

Danmarks mest sikre studentervogne

Det kan nok være, at vi er et rullende diskotek, som leverer årets fest i 2022, men til gengæld er vi også det mest sikre. Alle vores studentervogne lever op til relevante EU-krav, så I kan feste trygt og uden bekymringer. Vores chauffører kører skiftehold, så de altid er veloplagte og festklare. De drikker dog ikke, men er altid klar på at synge med og råbe ”skåååål!”. Vi er klar til at levere det mest unikke setup til årets studenterkørsel – er I?! Book jeres studenterkørsel i Roskilde i 2022 før parallelklassen!

Priser på studenterkørsel i Roskilde

Bloginfo om vognturen her: https://xn--studenterkrsel-blog-47b.dk/