Måned: april 2016

Studenterkørsel Næstved

studenterkørsel Næstved

Bliver du student i 2022 eller 2023? Er du klar til at rase ud efter 3 års slid på skolebænken? Så gør det ordentligt med studenterkørsel i Næstved! Vi ruller ind med den fedeste studentervogn, som er stoppet med udstyr, du aldrig før har set ombord på en vogn. Vi har skabt den ultimative festbase, som dig og dine klassekammerater vil elske. Der er kun ét krav ombord – der skal festes igennem! Vi er vant til at køre en masse festglade studenter rundt på hele Sjælland, Lolland og Falster – og vi vil nyde at gøre studenterkørsel i Næstved til vores næste destination.

Studenterkørsel i 2022 for fuld udblæsning

Du har ikke festet, før du har fest ombord på en af vores mange fede studentervogne. Med fantastiske og velspillende højttalere akkompagneret af store subwoofere, 2000 watts anlæg, der kan hookes op med blandt andet Bluetooth, er der lagt i ovnen til en konge fest. Vi har unikke can coolers, så der konstant er kølige drikkevarer, og vi har et lysshow, der sætter lidt ekstra kulør på tilværelsen. Hvis I er klar til at skeje ud og fejre jeres dag med os, er vi klar til at give jer en uforglemmelig studenterkørsel i Næstved, som går over i historien. Vi har rammerne til et unik fest, I skal bare give den gas. I styrer selv musikken, og der kan lades smartphones op ombord. Der er med andre ord alle forudsætninger for en rigtig fed dag. Vi har setuppet – vi mangler bare jer som gæster.

Sikre vogne og professionelle chauffører

Vores chauffører er altid klar på at levere en rigtig fed fest. De drikker dog ikke, men er altid klar på en sang eller to. Vores unikke studentervogne er sikre, og de er godkendt i forhold til EU’s krav. I kan derfor være helt sikre på, at I får en sikker tur ombord på nogle af de fedeste, rullende fester, der findes i hele Danmark. Studenterkørsel i Næstved bliver taget til et nyt niveau, når Festlastbiler.dk triller forbi. Bliver du student i 2022 eller 2023? Så book allerede nu, før det er for sent.

Priser for studenterkørsel i Næstved