Måned: august 2017

Vogntur i Ballerup

Studenter på vogntur i Ballerup

Der er kun én rigtig måde at fejre, at tre års hårdt slid er overstået. Det er i en festlig studentervogn fra Festlastbiler.dk, der gør studenterkørsel i Ballerup til studenterugens højdepunkt. Studenterkørsel er et brag af en fest, hvor hele byen vil dytte og huje af jer og jeres flotte huer. Måske synes I, at der er lang tid til studenterugen. Men hvis I bliver studenter i 2022, er det bare med at bestille jeres studentervogn nu, så I er sikret den vildeste fest, lige så snart sidste eksamen er overstået. Vi har studentervogne med alt det udstyr, der kan sikre, at I får områdets festligste studenterkørsel.

Vogne i topklasse

Studenterkørsel er lig med den fedeste fest. Vores mål er selvfølgelig at skabe de bedste rammer for, at I får en vildere oplevelse, end I overhovedet kan drømme om. Derfor gør vi en dyd ud af, at vores studentervogne et toptunede. I kan feste i Ballerups mest luksuriøse vogn. En rigtig god fest byder på masser af høj musik, og der har vores vogne selvfølgelig et stort musikanlæg med gode højtalere, som kan spille via bluetooth eller jack-stik. Der er desuden køleboks, så jeres drikkevarer kan holde sig kolde gennem hele dagen. Som prikken over i’et har vognene LED-diskolys, som forvandler studenterkørslen i Ballerup til et rullende diskotek.

Sikkerhed i top

Vi har sørget for, at sikkerheden er i top, så I blot skal koncentrere jer om at feste og have det sjovt.

Få mere information om vores sikkerhed: Læs mere om Festlastbilers sikkerhed her

Alle vores studentervogne lever selvfølgelig op til de gældende EU-krav. Vores chauffører laver skift i løbet af dagen, så der altid er en frisk og festlig chauffør bag rettet til at køre jer sikkert rundt. Hvad end jeres huer er røde eller blå er Festlastbiler.dk klar til at give jer en forrygende tur rundt i Ballerup. Vi leverer selvfølgelig også den bedste og sjoveste studenterkørsel i andre dele af Sjælland og Falster.