Måned: februar 2018

Studenterkørsel Nørrebro

Rød studentervogn på Nørrebro

Inden længe banker studenterugen på døren, og den byder på sjov, fest og farver. Ikke mindst den vildeste studenterkørsel på Nørrebro. Hos Festlastbiler.dk sørger vi for et mere forrygende fest-setup, end I overhovedet kan drømme om. Hvis du bliver student i 2022, kan dig og dine klassekammerater allerede nu booke den fedeste studentervogn til at køre jer rundt på Nørrebro. Studenterkørsel er en af de sjoveste begivenheder i løbet af studietiden. Vi gør selvfølgelig alt, hvad vi kan for at skabe de bedste rammer for, at I får jeres livs oplevelse.

Luksuriøse studentervogne på Nørrebro

Tre år med afleveringer og karakterræs skal selvfølgelig sluttes af med et brag af en fest. Derfor er det Festlastbiler.dk’s mission at levere de bedste vogne til studenterkørsel på Nørrebro. I får alle jeres drømme og forhåbninger opfyldt. En ægte fest er ingenting uden høj musik, og derfor er alle vores studentervogne udstyret med musikanlæg, højtalere og subwoofere. I kan tilslutte jer anlægget via jack-stik eller bluetooth, og så kan I ellers agere DJ med de største dansehits hele dagen. I loftet vil LED-diskolys blinke og skabe festlig stemning, og på gulvet finder I kølebokse, der kan holde alle jeres drikkevarer kolde hele dagen. Alt dette er den perfekte opskrift på en forrygende studenterkørsel, og I kommer til at indtage Nørrebro med stil.

Fest under sikre forhold

Med højt humør og høj promille skal I nyde, at I endelig har fået en hue på hovedet, og imens sørger vi for, at sikkerheden er i top. Chaufførerne overholder deres hviletid, hvilket betyder, at der altid er en frisk chauffør bag rettet, fordi der sker skift i løbet af dagen. Festlastbiler.dk benytter kun professionelle chauffører – der selvfølgelig også er vilde med fest og farver – så I får jeres livs studenterkørsel på Nørrebro. Vores vogne opfylder desuden kravene fra EU. Book jeres studentervogn, og begynd allerede nu at glæde jer til jeres hidtil sjoveste dag.

Priser på studentervogn på Nørrebro

Køler til studenterkørsel

Køler i en studentervogn

Alle Festlastbiler Type, Type 2 og Type 3 har denne store køler på i alt 65 liter installeret på ladet. Den kører på strøm og kan klare at nedkøle i alt 70 – 75 dåser. Når I stiller drikkevarer på plads i denne køler er det en fordel hvis i stabler dem. Så kan der være flere nede i køleren, end hvis man bare smider dem ned i den hulter til bulter. Køleren bliver gjort ren hver aften efter afsluttet studenterkørsel, så at den er lækker til næste hold studenter den kommende dag. Denne køler er yderligere et eksempel på at luksus er standard i en Festlastbil.

Hvad er fordelene med at have en køler med på ladet til jeres studenterkørsel?

  • I har altid kølige drikkevarer med på turen. En øl eller breezer smager bare bedre når den er kølet ned.
  • De drikkevarer som I har med og som opbevares i køleren er renere end de som bare ligger på ladet. Et studenterlad kan ikke undgå at blive snavset. Jord og sand fra skosåler. Man kan ikke undgå at spilde lidt drikkevarer når an danser rundt. Et studenterlad bliver “nasset”. Det kan ikke undgås. Men med en køler på ladet undgår I bulede og klamme drikkevarer.
  • Alle vores kølere bliver gjort rene efter hver tur. Ikke noget med at de er ulækre efter den sidste vogntur. Når I starter på turen er den ren.

Læs om hvilke andre ting som er standard på en Festlastbil her.