Måned: juni 2018

Studenterkørsel – hvad skal man have på, og hvad skal man medbringe? Læs mere her

Pige drikker vand under studenterkørsel

Det kan være svært at finde ud af, hvad der er mest hensigtsmæssigt at iføre sig, og hvad man skal medbringe, når man skal køre studenterkørsel. Det første råd er, at man altid bør tjekke vejrudsigten dagen forinden. Så man har en nogenlunde fornemmelse af, hvordan vejret bliver. Og hernæst er det en rigtig god idé at medbringe en varm trøje eller måske et tæppe. Det godt kan gå hen og blive meget koldt hen på de sene aftentimer. Såfremt vejrudsigten melder, at det kommer til at regne, er det naturligvis en god idé at medbringe regntøj. Så I slipper for at sidde klemt inde under en presenning – dette kan nemlig godt tage lidt af det sjove af turen. Og hvis vejrudsigten melder om vedvarende regn, bør du medbringe et sæt skiftetøj. Så du slipper for at gå rundt i sjaskvådt tøj hele dagen.

Flade sko er en god ting

Når det gælder skoene, kan det igen være svært lige helt at bestemme, hvad der ville være det mest optimale. I og med at man skal gå op og ned af lastvognen hele tiden og frem og tilbage mellem vognen og jeres forældres huse, er sneakers eller bare et par gode flade sko det mest optimale. Tjek, at de er udstyret med en skridsikker sål, såfremt der nu skulle være vådt. Så drop de høje hæle, og gem dem til dimissionsfesten.

Husk at også drikke noget vand

Varsler vejrudsigten derimod om sol, bør man uden tvivl tage solcreme med, da man jo tilbringer hele dagen udenfor, og en studenterkørsel, hvor man er fuldstændig solskoldet, er altså ikke særlig sjov. Og endelig – og dette er klart det vigtigste råd – så bør man medbringe vand. I og med at man drikker så meget alkohol på denne dag, er det vigtigt at indtage rigeligt med vand, så du ikke får det dårligt og dermed ikke kan nyde turen. Og her bør man helt klart vælge plastikflasker eller dåser og så vidt muligt undgå glasflasker, da det er noget værre bøvl, hvis glasflasker går i stykker oppe i vognen.

Book jeres studentervogn her