Studenterkørsel med DJ – læs mere her

studenter til 34.000 kr.

DJ-vogn fra Festlastbiler.dk. Når man skal køre studenterkørsel/eksamenskørsel, er der mange, der blot vælger at høre musik fra deres iPhones via Spotify og lignende – men hvorfor ikke gøre hele oplevelsen endnu federe og få en DJ med ombord på vognen?

Festlastbiler.dk tilbyder en pakkeløsning med DJ på vores DJ-vogne (Type 1 og Type 3).

Hvad er det som vi har sørget for når I booker en DJ-vogn med DJ fra Festlastbiler?

Vi har lavet fysisk plads til at have en DJ på studentervognen. Generelt fylder DJ’ens udstyr rigtig meget. Men med et speciel designet DJ-stativ så har vi samlet DJ’s mikser, bærbare computer samt subwoofer i en kompakt enhed. Det sparer plads og giver jer som studenter mere danseplads på ladet.

Så har vi sørget for at der er strøm nok til at kunne drive et helt anlæg med alt det, det indebærer. Der er jo rigtig mange ting, der kræver strøm, såsom højtalere, mixerpulten, lyseffekter osv., så det kræver en hel del strøm – som minimum 220 volt strøm og 2000 watt. Vi sikrer bedst dette med en inverter, som vil være i stand til at omforme vognens strøm til 220 volt.

Vi sørger for at I får forventningsafstemt med DJ’en hvilken slags musik I godt kan lide. I forhold til musikønsker vil det være en rigtig god idé at få samlet en liste over alle de kunstnere og sange, I godt kan lide at høre. Når I fester, så kan vedkommende DJ kan danne sig et billede af, hvad jeres forventninger er. Denne dag er ganske speciel, og man får kun muligheden for at opleve den én gang – det er derfor ganske essentielt, at alt forløber som det skal, og at man undgår alle muligheder for at blive skuffet.

Festlastbiler ser til at få installeret alt udstyret allerede inden studentervognen forlader garagen. Dette kan sagtens tage over en time, eftersom alle delene skal spændes godt fast på vognen. Ved at købe en komplet DJ pakke fra Festlastbiler kan I være ganske sikre på, at der allerede er taget hånd om alle de kedelige detaljer, og at alt desuden er installeret og klar til jeres store dag.

Læs mere om vores DJ-vogne her:

Link til Festlastbilers DJ studenterkørsel side

Det er helt klart at studenterne ønsker mere luksus på studentervognen. Læs mere om dette i denne artikel:

Link til artikel i BT.DK den 24 juni 2017

 

Miljøfilter

Miljøfilter på en studentervogn

Alle Typer af Festlastbiler har nu fået installeret miljøfilter og vi har testet at filterne virker.

Hos Festlastbiler har vi heldigvis erfaring af denne type filter siden vores åbne partybus, Cabrioletbussen, har haft et miljøfilter installeret siden 2014. Gennem de erfaringer som vi har gjort ved vi hvilket system som virker.

Eftermontering af et filter i en lastbil er ikke billigt. Det koster mellem 30.000 – 50.000 kr. Det er lidt afhængig af typen af køretøj. At installere filter på veteranlastbiler er ikke en alm. installation. Ældre motorer kræver filter systemer som er specielt til passede denne opgave.

Desværre er den samlede investering i miljøfilter en større investering for vores virksomhed. Det tvinger os til at fremadrettet opkræve en ekstra afgift hvis man skal køre i miljøzonen. Denne afgift er afspejlet i vores prisliste. Den kan I se her: Festlastbiler prisliste.

Man skal klikke i checkboksen for miljøfilter (MZ) så får man den pris det koster at køre i miljøzonen.

Priserne for at køre i Københavns miljøzone kommer at stige i 2018 og 2019 som en direkte konsekvens af de nye krav til miljøfilter. Mange udbydere af studentervogne har ikke råd til den store investering i miljøfilter. Nogle vælger at køre udenfor miljøzonen. Andre vælger at helt stoppe med at køre studenter. Færre biler betyder et mindre udbud. Og stigende priser.

Hos Festlastbiler er vi fast besluttede af fortsætte med at køre med studenter i vores smukke gamle lastbiler. Det er det vi er gode til: https://dk.trustpilot.com/review/festlastbiler.dk

 

 

Køler til studenterkørsel

Køler i en studentervogn

Alle Festlastbiler Type 1 og Type 2 får installeret denne store can cooler på i alt 65 liter i 2017. Den kører på strøm og kan klare at nedkøle i alt 70 – 75 dåser. Så har I altid kølige drikkevarer med på turen. Når I stiller drikkevarer på plads i denne køler er det en fordel hvis i stabler dem. Så kan der være flere nede i køleren, end hvis man bare smider dem ned i den hulter til bulter. Køleren bliver gjort ren hver aften efter afsluttet studenterkørsel, så at den er lækker til næste hold studenter den kommende dag. Denne køler er yderligere et eksempel på at luksus er standard i en Festlastbil.