Studenterkørsel med DJ – læs mere her

studenter til 34.000 kr.

DJ-vogn fra Festlastbiler.dk. Når man skal køre studenterkørsel/eksamenskørsel, er der mange, der blot vælger at høre musik fra deres iPhones via Spotify og lignende – men hvorfor ikke gøre hele oplevelsen endnu federe og få en DJ med ombord på vognen?

Festlastbiler.dk tilbyder en pakkeløsning med DJ på vores DJ-vogne (Type 1 og Type 3).

Hvad er det som vi har sørget for når I booker en DJ-vogn med DJ fra Festlastbiler?

Vi har lavet fysisk plads til at have en DJ på studentervognen. Generelt fylder DJ’ens udstyr rigtig meget. Men med et speciel designet DJ-stativ så har vi samlet DJ’s mikser, bærbare computer samt subwoofer i en kompakt enhed. Det sparer plads og giver jer som studenter mere danseplads på ladet.

Så har vi sørget for at der er strøm nok til at kunne drive et helt anlæg med alt det, det indebærer. Der er jo rigtig mange ting, der kræver strøm, såsom højtalere, mixerpulten, lyseffekter osv., så det kræver en hel del strøm – som minimum 220 volt strøm og 2000 watt. Vi sikrer bedst dette med en inverter, som vil være i stand til at omforme vognens strøm til 220 volt.

Vi sørger for at I får forventningsafstemt med DJ’en hvilken slags musik I godt kan lide. I forhold til musikønsker vil det være en rigtig god idé at få samlet en liste over alle de kunstnere og sange, I godt kan lide at høre. Når I fester, så kan vedkommende DJ kan danne sig et billede af, hvad jeres forventninger er. Denne dag er ganske speciel, og man får kun muligheden for at opleve den én gang – det er derfor ganske essentielt, at alt forløber som det skal, og at man undgår alle muligheder for at blive skuffet.

Festlastbiler ser til at få installeret alt udstyret allerede inden studentervognen forlader garagen. Dette kan sagtens tage over en time, eftersom alle delene skal spændes godt fast på vognen. Ved at købe en komplet DJ pakke fra Festlastbiler kan I være ganske sikre på, at der allerede er taget hånd om alle de kedelige detaljer, og at alt desuden er installeret og klar til jeres store dag.

Læs mere om vores DJ-vogne her:

Link til Festlastbilers DJ studenterkørsel side

Det er helt klart at studenterne ønsker mere luksus på studentervognen. Læs mere om dette i denne artikel:

Link til artikel i BT.DK den 24 juni 2017

 

To-dags-studenterkørsel

Glade studenter i en rød studenterlastbil

Studenterkørsel er en fantastisk tradition, og der er faktisk nogle steder i Danmark, hvor der er tradition for at strække festen ud over to dage i stedet for kun én. I nogle gymnasieklasser er det ganske enkelt en nødvendighed, hvis der nu eksempelvis er rigtig mange i klassen, eller hvis der er mange kilometer imellem de forskellige huse. En studenterkørsel over to dage er klart at foretrække frem for at presse kørslen ind under én dag, da dette kan gå hen og blive en rigtig dyr affære grundet de ekstra timer. Og hvem gider ikke feste i to dage?

Desuden giver dette mulighed for at gøre et eller andet ekstra: det kan være, at I gerne vil ud til vandet og tage en dukkert eksempelvis, og det vil der være masser af tid til, såfremt I vælger at udvide festen til to dage. Herudover er der også mange udbydere, der er villige til at give rabat, hvis man booker en vogn til to dage i streg – vil I læse mere om dette, kan I få masser af information via dette link: https://www.festlastbiler.dk/priser/.

Få mere sjov – og det behøver ikke blive så dyrt

Og endelig giver en udvidet studenterkørsel naturligvis også længere tid hos hver enkelt forælder. Der er ikke meget ved en helt masse stop på blot 10 minutter, og man har slet ikke mulighed for at nyde de mange kolde drikkevarer og den lækre mad på så kort tid. Man bør her overveje det faktum, at forældrene har brugt masser af tid på at forberede og gøre klar, og så er det bare ærgerligt, hvis man blot har tid til at være ved hvert stop et par minutter – men dette dilemma slipper I for, såfremt I vælger en to-dags- kørsel.

Hvis I i jeres klasse beslutter jer for at vælge denne løsning, vil det være ganske hensigtsmæssigt at vælge at køre nogle dage, der er mindre populære – det er f.eks. onsdag til torsdag eller søndag til mandag. Vælger I disse dage, vil I højst sandsynligt kunne spare penge, og på den måde behøver det ikke at gå hen at blive meget dyrere, end hvis I havde valgt at køre én dag på den mest populære dag, nemlig til translokationen. Giv jer selv mere tid til at nyde det hele, og vælg at festen skal vare i to dage – I vil med garanti ikke fortryde det.

Studenterkørsel – gode råd ift. rengøring

Gruppebillede af studenter

Når man er ude at køre studenterkørsel, kan det ikke undgås, at vognen bliver svinet til. Det er derfor ganske essentielt, at man er opmærksom på, at rengøring er inkluderet i prisen, når I booker en studentervogn. Såfremt rengøring ikke er inkluderet, er I nødsaget til selv at gøre den rent. Det er nok det sidste, man har lyst til efter en lang dag med skrig, skrål og øl.

Det er ydermere vigtigt, at I tjekker, at vognen er pæn og ren, når I overtager den. Hvem gider tilbringe en hel dag i en studentervogn, der er klam og fuldstændig klistret til? Husk på, at alle studenter har ret til en fin og fuldstændig ren vogn. Det er ganske almindeligt, at det er chaufføren selv, der står for rengøringen af vognen, og her er den kedelige tendens desværre nogle gange, at der blot bliver fejet en smule. Dette er altså langt fra nok til at gøre en studentervogn ren. Husk derfor at sikre jer, at vognen er i tiptop stand, inden kørslen går i gang, så I får det, som I har betalt for.

Hos Festlastbiler har man et helt rengøringshold, som står for rengøringen. Dette gøres i vores garage, som lastbilen bliver kørt hen til efter endt kørsel. I en garage er der nemlig mulighed for at få adgang til varmt vand, som er ganske nødvendigt, såfremt man skal have alt det klistrede stads fjernet. Et rengøringshold sikrer desuden også, at chaufføren kan få sig sit lovpligtige hvil, uden at skulle forholde sig til rengøring. Dette er jo noget, som der er meget fokus på for tiden.  

Hos Festlastbiler.dk er rengøring altid inklusive