Cabrioletbus

polterabend med Cabrioletbus i København

Kan du huske din studenterkørsel? Det var sjovt. En fest du aldrig glemmer. Der er mange, der gerne vil genopleve den fantastiske dag; Leje en studenterlastbil og køre en tur med vennerne eller med familien.

Desværre er det ikke lovligt at udleje studenterlastbiler udstyret til studenterkørsel til andre formål end eksamenskørsel, parader, byfester osv. (man kan læse mere om lovgivningen for eksamenskørsel her)

Men nu kan I leje en “studenterlastbus” – vores unikke Cabrioletbus! Den er indregistreret som turistbus, og I den kan vi køre jeres fest rundt – uanset om I er studenter fra 1998, om I vil have en sjov transport i forbindelse med jeres bryllup eller I arrangerer teambuilding.

Når vejret er godt, kan vi folde taget sammen og fjerne sideruderne på vores Cabrioletbus. Det gør den samtidig til Danmarks største Mercedes cabriolet med plads til 34 personer.

Cabrioletbus med masser af høj musik

Stort musiksystem

Vores Cabrioletbus har et ekstremt stort musiksystem på over 3600 watt. 4 tophøjtalere og en meget stor subwoofer sørger for en oplevelse ud over det sædvanlige. Cabrioletbussen medbringer en Apple iPad 2 med Spotify Premium abonnement. Så kan I streame den musik, I kan lide, Denne partybus har også en køleboks på 130 liter og LED lysshow.

Cabrioletbussen har tilladelse fra Trafikstyrelsen til personbefordring ligesom en almindelig turistbus. Bussen er udstyret med et godkendt miljøfilter. Den kan derfor køre i miljøzonen i København.

Cabrioletbussen kan for eksempel bookes til: Firmafest, Polterabend, Bryllupskørsel, Gallakørsel, Sommerfest, Fødselsdag, Karneval, Paradekørsel, Festival, Skoleafslutning, Sidste skoledag, Eksamenskørsel, Studenterkørsel, Konfirmation, Blå Mandag, Klassefest, Optog, Byfest, Strandfest, Reklame, Udstilling, Reklamekørsel, Messer, Konferencer og andre lignende events og kørsler, hvor I har brug for at leje et unikt køretøj, der virkelig skaber opmærksomhed.

Cabrioletbussen kører om sommeren fra og med medio april til og med primo oktober.

Beregn prisen på kørsel med Cabrioletbussen her:

http://www.cabrioletbus.dk/priser/