Køler til studenterkørsel

Køler i en studentervogn

Alle Festlastbiler Type, Type 2 og Type 3 har denne store køler på i alt 65 liter installeret på ladet. Den kører på strøm og kan klare at nedkøle i alt 70 – 75 dåser. Når I stiller drikkevarer på plads i denne køler er det en fordel hvis i stabler dem. Så kan der være flere nede i køleren, end hvis man bare smider dem ned i den hulter til bulter. Køleren bliver gjort ren hver aften efter afsluttet studenterkørsel, så at den er lækker til næste hold studenter den kommende dag. Denne køler er yderligere et eksempel på at luksus er standard i en Festlastbil.

Hvad er fordelene med at have en køler med på ladet til jeres studenterkørsel?

  • I har altid kølige drikkevarer med på turen. En øl eller breezer smager bare bedre når den er kølet ned.
  • De drikkevarer som I har med og som opbevares i køleren er renere end de som bare ligger på ladet. Et studenterlad kan ikke undgå at blive snavset. Jord og sand fra skosåler. Man kan ikke undgå at spilde lidt drikkevarer når an danser rundt. Et studenterlad bliver “nasset”. Det kan ikke undgås. Men med en køler på ladet undgår I bulede og klamme drikkevarer.
  • Alle vores kølere bliver gjort rene efter hver tur. Ikke noget med at de er ulækre efter den sidste vogntur. Når I starter på turen er den ren.

Læs om hvilke andre ting som er standard på en Festlastbil her.