Studentertur i Stenløse

Studenter som fester i Stenløse

Musikken spiller, bassen bomber, og på dit hoved sidder en ny, flot hue. Det vidner om frihed og tre års overstået skolegang. Jeres studentervogn ruller ind i Stenløse til stor opmærksomhed. Folk dytter og klapper af jer. Studenterkørslen er selvfølgelig en af studenterugens sjoveste begivenheder. Hvis du bliver student i 2018, kan du allerede nu booke din studenterkørsel i Stenløse hos Festlastbiler.dk. Vores vogne er spækket med festligt udstyr, der får jeres studenterkørsel til at gå over i historien.

Festlige studentervogne i Stenløse

Festlastbiler.dk har én ting for øje – og det er, at I får jeres livs oplevelse og landets fedeste studenterkørsel. Derfor har vi fyldt vores vogne til studenterkørsel i Stenløse med en masse gear, der gør dagen meget sjovere for jer. I kan selv være DJ’s til studenterugens vildeste fest. I kan tilslutte jer vognens fede anlæg via jack-stik eller bluetooth. Så spiller de gode højtalere og subwooferen alle jeres yndlings hits dagen lang. I kan feste og danse i skæret fra vognens LED-diskolysshow, så studenterkørslen i Stenløse uden tvivl bliver en fest. Drikkevarerne skal I selv stå for, men vi har installeret kølebokse i vognene, så I gennem hele dagen altid kan have kolde drikkevarer lige ved hånden. Konceptet hos Festlastbiler.dk er, at I studenter fortjener en forrygende studenterkørsel, og derfor er alle vores festklare vogne klar til at byde jer ombord og indtage Stenløse.

Vogne overholder alle krav

Inden vi indtager Stenløse og fester igennem hele dagen, har vi selvfølgelig sørget for, at alle vogne lever op til de EU-krav, der gælder for denne type kørsel. Vi bruger kun professionelle chauffører, men de er altid glade og har et blink i øjet, og så skifter de i løbet af dagen hvis det er brug for det. Så der altid er en frisk chauffør på pinden, der kan få jer godt rundt i Stenløse. I kan allerede nu sikre jer en af landets fedeste vogne til studenterkørsel i 2022 og 2023. Festlastbiler.dk sørger også for studentervogne mange andre steder i på Sjælland og Falster. Se vores online prisliste her: https://festlastbiler.dk/priser