Studenterkørsel – gode råd ift. rengøring

Studentervogn med rengøring

Når man er ude at køre studenterkørsel, kan det ikke undgås, at vognen bliver svinet til. Det er derfor ganske essentielt, at man er opmærksom på, at rengøring er inkluderet i prisen, når I booker en studentervogn. Såfremt rengøring ikke er inkluderet, er I nødsaget til selv at gøre den rent. Det er nok det sidste, man har lyst til efter en lang dag med skrig, skrål og øl.

Det er ydermere vigtigt, at I tjekker, at vognen er pæn og ren, når I overtager den. Hvem gider tilbringe en hel dag i en studentervogn, der er klam og fuldstændig klistret til? Husk på, at alle studenter har ret til en fin og fuldstændig ren vogn. Det er ganske almindeligt, at det er chaufføren selv, der står for rengøringen af vognen, og her er den kedelige tendens desværre nogle gange, at der blot bliver fejet en smule. Dette er altså langt fra nok til at gøre en studentervogn ren. Husk derfor at sikre jer, at vognen er i tiptop stand, inden kørslen går i gang, så I får det, som I har betalt for.

Hos Festlastbiler har man et helt rengøringshold, som står for rengøringen. Dette gøres i vores garage, som lastbilen bliver kørt hen til efter endt kørsel. I en garage er der nemlig mulighed for at få adgang til varmt vand, som er ganske nødvendigt, såfremt man skal have alt det klistrede stads fjernet. Et rengøringshold sikrer desuden også, at chaufføren kan få sig sit lovpligtige hvil, uden at skulle forholde sig til rengøring. Dette er jo noget, som der er meget fokus på for tiden.  

Hos Festlastbiler.dk er rengøring altid inklusive