Studenterkørsel Vordingborg

Skal studenterkørsel i Vordingborg i 2022 blive en af de vildeste og sjoveste? Leder I efter en god studenterkørselsudbyder, som har noget ekstraordinært at tilbyde? Og skal det hele bare være klappet og klart til jeres livs største dag? Så lad Festlastbiler.dk stå for hele dagen. Vi har nemlig tonsvis af erfaring med at gøre denne dag helt speciel. Vores unikke studentervogne er Danmarks fedeste, og vi har gjort ekstra meget ud af dem, så vi kan tilbyde dig og din klasse noget helt særligt. Bliver du student i 2022 eller 2023, og er du på udkig efter studenterkørsel af højeste klasse, så er Festlastbiler.dk lige det, du leder efter.

Masser af komfort og udstyr

Med en kvalitetsscore på 9,7 på Trustpilot har vi har ramt hovedet på sømmet, og det er vi glade for. Men vi er slet ikke færdige endnu. Vi vil servicere dig og dine klassekammerater med en uforglemmelig tur, så studenterkørsel i Vordingborg bliver et episk kapitel i jeres liv. Denne dag skal være helt speciel, så hvorfor ikke vælge en af vores luksuriøse studentervogne, som blandt andet har eget køleskab, musikanlæg, højttalere, opkobling via Bluetooth og jackstik, opladere, så I har nok power til at styre musikken fra morgen til aften og et sprødt lysshow! Der er virkelig lagt i ovnen til et brag af en rullende fest, når I går ombord hos Festlastbiler.dk.

Maksimal sikkerhed

Vores mål er at give jer en sikker og komfortabel tur gennem hele dagen. Vi leverer de ultimative rammer, så I kan koncentrere jer om at feste igennem. Derfor er vores biler godkendt i forhold til EU’s sikkerhedskrav, og vores chauffører bliver afløst i løbet af dagen, så der altid sidder en frisk og veloplagt chauffør bag rattet og ved hornet. Vi glæder os til at levere de fedeste biler til jeres dag, så den bliver helt perfekt. Book os allerede i dag!

Priser for studenterkørsel i Vordingborg

Hvorfor vælge Festlastbiler?

1000+ ture

Igennem tiden

21

Festklare lastbiler

10+ års

Erfaring

Book studenterkørsel til 2025, 2026 og 2027 allerede nu!

Alle Festlastbiler opfylder EU’s regler for studenterkørsel.

Vi havde den bedste tur med Festlastbiler den 28. juni. Selve processen med at få booket og gjort klar inden turen gik strålende. Og selve turen var over alle forventninger. Vi havde seriøst den bedste chauffør, der gjorde dagen endnu mere perfekt. Tusind tak for den rigtig gode service. Jeg vil klart anbefale Festlastbiler til alle kommende studerende – især fordi de med glæde svarer på alverdens spørgsmål man måtte have :)

Desuden er deres biler fantastik indrettet.

Vores datter kørte med festlastbiler.dk og havde den bedste dag. Alt virkede og chaufføren var super oplagt meget service mindede. Vores aller bedste anbefaling herfra.

Seriøs virksomhed som gør alt for det bliver den fedeste dag og tur.

Vores udvalg af festlastbiler

Festlastbil Type 1

Godkendt til 34 studenter.

Festlastbil Type 2

Godkendt til 30 studenter.