Studenterkørsel 2019 – datoer?

Hvilke datoer er de eftertragtede for studenterkørsel 2019?

Undervisningsministeriet har publiceredet kalenderen for eksamen i 2019. Af denne fremgår at den sidste mulige eksamensdato er den 26 juni 2019. Derfor er studenterugen i 2019 efter denne dato.

De mest populære datoer i 2019 er:

  • Torsdagen den 27 juni 2019
  • Fredagen den 28 juni 2019
  • Lørdagen den 29 juni 2019
  • Søndagen den 1 juli 2018

I kan finde kalenderen på UVM’s hjemmeside her:

Kalendere og oversigter for gymnasiale uddannelsers prøver og eksamen – Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling

Her finder du prøvekalender, administrativ kalender og censorudvekslingsplaner, der benyttes ved manuel censorudveksling mellem institutioner.

Trenden de seneste par år er, at studenterne booker vogntur tidligere og tidligere. Det er ikke usædvanligt at Festlastbiler.dk melder udsolgt på de mest efterspurgte datoer allerede halvandet år inden vognturen skal finde sted. Hvis I er tidligt ude og booker jeres vogntur har I mulighed for at vælge mellem forskellige typer af vogne hos os.

Dette er nogle eksempler hvad I kan tage med i jeres overvejelser, inden I undersøger markedet for studentervogne:

  • Skal I køre med en veteranlastbil eller en nyere lastbil? Veteranlastbilen er den klassiske vogntype. Det er disse vogne vi har hos Festlastbiler.dk
  • Hvor stor skal ladet være? Studenterlastbilen kan godt blive for stor. På et mindre lad kommer I hinanden ved.
  • Har studenterlastbilen et musikanlæg, og hvor stort er det? Festlastbiler kan spille de fleste andre vogne op.
  • Skal I have en DJ med på ladet? Se Festlastbilers DJ-vogne: https://festlastbiler.dk/dj-studenterkoersel
  • Er alt inklusive i totalprisen for turen? Hos Festlastbiler er alt inklusive: https://festlastbiler.dk/priser
  • Har firmaet som arrangerer studenterkørselen nogle gode anbefalinger? Check vores anmeldelser på Trustpilot: https://dk.trustpilot.com/review/festlastbiler.dk

Det kan lyde lidt langt ude, men hvis I skal være helt sikre på at få booket den helt rigtige Festlastbil, skal I allerede booke en studenterlastbil når I går i 1G.

Så tag en snak sammen med din klasse! Find og vurder forslagene til, hvordan jeres vogntur skal forgå. På de mest populære dage vil prisen være højere, uanset hvornår I bestiller vognen. Her er det udbud og efterspørgsel som er styrende. Til gengæld kan du og din klasse, i fællesskab sørge for, at klassen får fuld valuta for pengene. Og I får en forrygende dag på festlige hjul!