Studenterkørsel Frederiksberg

Leder dig og dine klassekammerater efter det ultimative køretøj til jeres studenterkørsel? Må det godt være en studentervogn, der har lidt mere indhold end de fleste? Og må det være en festbase af rang, som kan gøre jeres studenterkørsel helt fantastisk? Festlastbiler.dk er en garvet arrangør af studenterkørsel, og vi har skabt rigtig mange succesfulde oplevelser for vores kunder. Alene vores score på 9,7 på Trustpilot vidner om, at vi fulgte med i skolen – så at sige. Skal studenterkørsel på Frederiksberg i 2022 og 2023 være noget helt specielt, så lad Festlastbiler.dk lægge vogn til. Vi har nogle helt unikke biler, som er forholdsvist lirede, hvis vi selv skal sige det.

Luksus som standard

Alle vores studentervogne har som standard lækkert og luksuriøst udstyr som en moderne can cooler køleboks, fedt musikanlæg med aktive højttalere på hver 1000 watt samt et sprødt og farverigt lysshow, som bliver endnu mere lækkert, når presenningen ryger på ved mørkets frembrud. Endvidere kan der sagtens streames musik fra fx Spotify, da man kan koble til anlægget via Bluetooth. Vi har også en lade station, så der er fuld power på jeres smartphones hele dagen. Vi har Danmarks fedeste studentervogne, og vi er klar til at gøre studenterkørsel på Frederiksberg til den største oplevelse i jeres liv. Bliver du student i 2022, og er det dig, der skal booke vogn, så skynd dig, før det er for sent.

Topsikre veteranbiler

Alle vores biler er veteranbiler over 35 år. Vi har lavet dem om, så de er noget af det mest ekstraordinære, der kan køre på fire hjul. De lever op til alle EU-krav, og vi sørger for at have alle nødvendige tilladelser, så I bare skal koncentrere jer om at nyde jeres særlige festdag, hvor huen fejres – uanset om den er blå, rød eller en helt tredje farve. Så er I klar til at tage med på tur med Danmarks bedste studenterkørsel, så book os allerede i dag.