Studenterkørsel Køge

studenterkørsel Køge Torv

Er I på jagt efter den bedste og mest festglade studenterkørsel, så stopper jagten her! Vi har det ultimative setup med Festlastbiler.dk, hvor vi har Danmarks fedeste studentervogne. De er spændt op til lir og til et brag en af studenterkørsel i Køge. Bliver du student i 2020 eller 2023, kan du allerede nu booke Sjællands vildeste studenterkørsel og sikre dig og dine klassekammerater en forrygende tur, hvor alt spiller. Vi har studentervogne, du ikke troede var mulige. Spækket med gear og lir – klar til at give jer den fedeste fest i jeres liv.

Luksusvogne fyldt med lir

Vores koncept er soleklart. I skal have en jeres livs vildeste oplevelse – det har I fortjent efter 3 års slid. Derfor har vores studentervogne alt, I skal bruge for at få en magisk køretur rundt i Køge, hvor man traditionen tro rammer Køge Torv og har lov til at gakke helt ud, danse, drikke og blive hyldet for jeres nye, flotte huer. Med aktive højttalere, subwoofere, kæmpe musikanlæg, Bluetooth og mini jack-stik indgang, køleboks til drikkevarer og LED diskolysshow bliver studenterkørsel i Køge 2022 en fest, der skriver sig ind i historiebøgerne. Fest for fuld musik, hvor I selv styrer musikken og kan gøre lige, hvad I har lyst til. Vi leverer de perfekte rammer, så I får en fantastisk dag.

Opfylder alle krav til sikkerhed

Selvom det er en festvogn, lever vores studentervogne op til alle relevante EU-krav. Der er fuld fokus på sikkerheden, så I kan koncentrere jer om at have det sjovt. Vores chauffører bliver skiftet ud i løbet af dagen, så der altid er en frisk og festglad chauffør på pinden. Oplev studenterkørsel i Køge mange flere steder på Sjælland, Lolland og Falster. Vi er klar til at indtage din by og male den rød eller blå. Så bliver du student i 2022, så ved du, at Festlastbiler.dk er klar til at levere det ultimative fest-setup.