Studenterkørsel på Amager og i Dragør

studenterkørsel Amager og Dragør
Er I klar til at feste, som I aldrig har gjort det før? Er I klar til at rase ud efter 3 års slid og sure lektier? Er I klar til at smide alle hæmninger og feste hele dagen? Studenterkørsel på Amager i 2022 tegner til at blive det vildeste i historien, og I skal hjælpe os med at gøre det til en helt uforglemmelig dag og fest! Festlastbiler.dk er et rutineret selskab, der har festet med rigtig mange studenter. Vi har skudt den af med jeres forgængere ved vandtårnet i Tårnby, og vi har kørt Amager tynd, sunget, hoppet, danset, drukket og badet. Vi har givet den armen i mange år, men vi vil så gerne have, at studenterkørsel på Amager i 2022 eller 2o23 skal blive den største af dem alle.

Luksuriøse øser med det hele

Hvorfor nøjes med kedelige vogne, der har sure chauffører og et minimum af gear, når man kan få det hele til samme pris?! Vi har fede can coolers til jeres dåseøl, 2000 watt aktive højttalere, som er nok til at blæse bilerne af vejen, et sprødt musikanlæg med Bluetooth og mini-jackstik, lysshow og en hamrende festglad chauffør, som vi skifter ud et par gange i løbet af dagen, så de overholder deres køre- og hviletider jf. EU-regler. I får helt selv lov til at styre musikken fra jeres smartphones, og vi har selvfølgelig opladere til jer. Vi sørger for en gennemført tur, hvor der er tænkt på det hele. Så bliver du student i 2022, bliver studenterkørsel på Amager den fedeste oplevelse med vores hjælp og ekspertise. Overlad det hele til os!

Book os før parallelklassen!

Du skal være hurtig, hvis du vil booke en af vores luksuriøse studentervogne. Vi har kun et begrænset antal, så book i god tid. Vi kører på Amager, hele Sjælland, Lolland og Falster. Vi bringer bussen, I bringer festen. Vi rydder selv op efter jer, så I kan pleje jeres tømmermænd i fred og ro. Tag med os på tour de Amager, og få den fedeste oplevelse!

Priser på studenterkørsel på Amager og i Dragør

Læs mere om vognturen her: https://xn--studenterkrsel-blog-47b.dk/