Store højtalere

Højtalere i en studentervogn
Studentervogn med masser af smæk på musikken. Alle Festlastbiler har 2 tophøjtalere på hver 1000 watt. I alt 2000 watt. 126 decibel. Diskant højtalere og 15 tommer subwoofere i hver højtalere. Begge højtalere har aktive forstærkere.


Nem opkobling

Højtalere på 2000 watt
Højtalere på 2000 watt

Man kan koble op til højttalerne med sin smartphone trådløst via Bluetooth, eller med et minijack stik. At lave en playliste i forvejen på for eksempel Spotify, og så streame den under turen, er en god måde at afspille musik på.


Køl

Cancooler i en studentervogn
Lækker can cooler til jeres drikkevarer. Køleboksen som denne i Type 1 og Type 2 er på 65 liter. Den kan indeholde 70-75 dåser.

Fordelen med at lægge jeres drikkevarer i en køler er at de bliver dejligt kolde, og at de ikke bliver snavsede af at opbevares direkte gulvet på ladet.


LED

LED Discolys
LED Discolys

LED lysshow er installeret på alle vores studentervogne. Giver en fed effekt om aftenen eller når presenningen er rullet på.


Flaskeholder i eksklusiv aluminium

falskeholder i en studentervogn

Både flasker og dåser kan stå i denne holder.


Lade central

strømstik til mobiltelefoner på studentervogn

5 styk 220-volt stik til brug for opladning af jeres mobiltelefoner. Oplad op til 5 telefoner samtidig. Læg mobiltelefonen i army tasken, mens den lader.


Mere plads

30% mere danseplads
30% mere danseplads

Sidebænkene på alle Festlastbiler kan klappe ned. Det giver 30% mere danseplads sammenlignet med andre firmaers studentervogne der sidebænkene er faste og ikke kan klappes ned.


Presenningen rullet op

Presenning rullet op - vind i huen
Presenning rullet op - vind i huen

Mange andre studentervogne har lukket tag, eller presseningen permanent rullet på. Ikke hos os.

Vi kører med presenningen rullet op. Vind i huen. Det er lækrest. Hvis det begynder at regne kan presenningen hurtigt rulles på.


Lækre bænke

Solide bænke i en hvid studfentervogn

Solide bænke lavet af ordentlige terrassebrædder.


Styr på skraldet

Skraldetønde i en studentervogn

En god fest producerer tomme dåser, flasker og andet skrald. Solid affaldsspand i metal holder styr på skraldet. Vi donerer al efterladt pant på ladet til den lokale gymnastikforening i Havdrup – http://www.havdrupgymnastik.dk/. Alle dåser uden pant bliver kørt til metalgenbrug til gavn for miljøet. Læs mere om dette her: http://www.viborher.dk/nyheder-solrod/festlastbiler-dk-stoetter-lokal-forening/


Rengøring

Rengøring af to studentervogne

Alle Festlastbiler bliver kørt retur til garagen i Havdrup udenfor Køge hver aften. Her bliver de ryddet og gjort rene inden de skal køre ud med næste hold studenter. Alle studenter har ret til en ren studentervogn.