Studentervogne

Vi er det foretrukne selskab på rigtig mange skoler og gymnasier, hvor kvalitet går i arv.

KOM OM BORD

Vælg en dato

Hvorfor vælge Festlastbiler?

1000+ ture

Igennem tiden

21

Festklare lastbiler

10+ års

Erfaring

Studenterkørsel i verdensklasse

Store højtalere

Studentervogn med masser af smæk på musikken. Alle Festlastbiler har 2 tophøjtalere på hver 1000 watt. I alt 2000 watt. 126 decibel. Diskant højtalere og 15 tommer subwoofere i hver højtalere. Begge højtalere har aktive forstærkere.

Afspil video

Nem opkobling

Man kan koble op til højttalerne med sin smartphone trådløst via Bluetooth, eller med et minijack stik. At lave en playliste i forvejen på for eksempel Spotify, og så streame den under turen, er en god måde at afspille musik på.

Køl

Lækker can cooler til jeres drikkevarer. Køleboksen som denne i Type 1 og Type 2 er på 65 liter. Den kan indeholde 70-75 dåser.

Fordelen med at lægge jeres drikkevarer i en køler er at de bliver dejligt kolde, og at de ikke bliver snavsede af at opbevares direkte gulvet på ladet.

Afspil video

LED

LED lysshow er installeret på alle vores studentervogne. Giver en fed effekt om aftenen eller når presenningen er rullet på.

Flaskeholder i eksklusiv aluminium

Både flasker og dåser kan stå i denne holder.

Lade central

5 styk 220-volt stik til brug for opladning af jeres mobiltelefoner. Oplad op til 5 telefoner samtidig. Læg mobiltelefonen i army tasken, mens den lader.

Vi har Danmarks fedeste studentervogne

Vi er det foretrukne selskab på rigtig mange skoler og gymnasier, hvor kvalitet går i arv. Vi har nogle helt fantastiske vogne, som har leveret en række vanvittige fester for glade studenter – uanset farven på huen. Skal du bruge en studentervogn til studenterkørsel, så lad Festlastbiler.dk levere de unikke rammer, vi er kendte for.

Få en studentervogn, som har mere end det sædvanlige at byde på. Vi har spækket dem med lir og gear. Vi har kun én mission med vores firma – nemlig at levere et brag af en fest til en masse forventningsfulde og glade studenter.

Festlastbiler.dk har studentervogne, der mildest talt giver vores konkurrenter baghjul. Med en studentervogn fra os får du nemlig noget helt usædvanligt. Vores studentervogne er specialdesignet til at levere en sprød fest.

Vi har masser af luksus og komfort, som gør det hele til en sjovere fest. Hvad med en lækker og moderne can cooler til dåseøl og andre drikkevarer, et fedt musikanlæg med fantastiske aktive højttalere, opladere til smartphone og Bluetooth og mini-jackstik til anlægget? Vi har også et lækkert lysshow, som giver lidt ekstra kulør på jeres største fest. Vi sørger altid for rengøring, diesel, veloplagte chauffører samt masser af vogne, som alle lever op til EU-krav for sikkerhed samt forsikring.

Vi har kun et begrænset antal studentervogne, hvorfor du skal være hurtig. Vi får ofte udsolgt på de mest eftertragtede datoer så skynd dig at booke en af vores eksklusive vogne, før parallelklassen gør det. Der er rigeligt at vælge imellem, og I bestemmer helt selv. Vi kører på hele Sjælland.

Afspil video

Mere plads

Sidebænkene på alle Festlastbiler kan klappe ned. Det giver 30% mere danseplads sammenlignet med andre firmaers studentervogne der sidebænkene er faste og ikke kan klappes ned.

Afspil video

Presenningen rullet op

Mange andre studentervogne har lukket tag, eller presseningen permanent rullet på. Ikke hos os.

Vi kører med presenningen rullet op. Vind i huen. Det er lækrest. Hvis det begynder at regne kan presenningen hurtigt rulles på.

Lækre bænke

Solide bænke lavet af ordentlige terrassebrædder.

Styr på skraldet

En god fest producerer tomme dåser, flasker og andet skrald. Solid affaldsspand i metal holder styr på skraldet. Alle dåser uden pant bliver kørt til metalgenbrug til gavn for miljøet. Læs mere om dette her: http://www.viborher.dk/nyheder-solrod/festlastbiler-dk-stoetter-lokal-forening/

Rengøring

Alle Festlastbiler bliver kørt retur til garagen. Her bliver de ryddet og gjort rene inden de skal køre ud med næste hold studenter. Alle studenter har ret til en ren studentervogn.

Book studenterkørsel til 2025, 2026 og 2027 allerede nu!

Alle Festlastbiler opfylder EU’s regler for studenterkørsel.

Vi havde den bedste tur med Festlastbiler den 28. juni. Selve processen med at få booket og gjort klar inden turen gik strålende. Og selve turen var over alle forventninger. Vi havde seriøst den bedste chauffør, der gjorde dagen endnu mere perfekt. Tusind tak for den rigtig gode service. Jeg vil klart anbefale Festlastbiler til alle kommende studerende – især fordi de med glæde svarer på alverdens spørgsmål man måtte have 🙂

Desuden er deres biler fantastik indrettet.

Vores datter kørte med festlastbiler.dk og havde den bedste dag. Alt virkede og chaufføren var super oplagt meget service mindede. Vores aller bedste anbefaling herfra.

Seriøs virksomhed som gør alt for det bliver den fedeste dag og tur.

Vores udvalg af festlastbiler

Festlastbil Type 1

Godkendt til 34 studenter.

Festlastbil Type 2

Godkendt til 30 studenter.