To-dags-studenterkørsel mere tid

Glade studenter i en rød studenterlastbil med masser af tid

Studenterkørsel er en fantastisk tradition! Der er faktisk nogle steder i Danmark hvor der er tradition for at strække festen ud over to dage i stedet for kun én. I nogle gymnasieklasser er det ganske enkelt en nødvendighed, hvis der nu eksempelvis er rigtig mange i klassen. Eller hvis der er mange kilometer imellem de forskellige huse. En studenterkørsel over to dage er klart at foretrække frem for at presse kørslen ind under én dag. Dette kan gå hen og blive en rigtig dyr affære grundet de ekstra timer. Og hvem gider ikke feste i to dage?

Desuden giver dette mulighed for at gøre et eller andet ekstra. Det kan være, at I gerne vil ud til vandet og tage en dukkert eksempelvis. Det vil der være masser af tid til, såfremt I vælger at udvide festen til to dage. Herudover er der også mange udbydere, der er villige til at give rabat, hvis man booker en vogn til to dage i streg – vil I læse mere om dette, kan I få masser af information via dette link: https://www.festlastbiler.dk/priser/.

Få mere sjov og mere tid – og det behøver ikke blive så dyrt

Og endelig giver en udvidet studenterkørsel naturligvis også længere tid hos hver enkelt forælder. Der er ikke meget ved en helt masse stop på blot 10 minutter. Man har slet ikke mulighed for at nyde de mange kolde drikkevarer og den lækre mad på så kort tid. Man bør her overveje det faktum, at forældrene har brugt masser af tid på at forberede og gøre klar. Så er det bare ærgerligt, hvis man blot har tid til at være ved hvert stop et par minutter. Dette dilemma slipper I for, såfremt I vælger en to-dags-kørsel.

Hvis I i jeres klasse beslutter jer for at vælge denne løsning, vil det være ganske hensigtsmæssigt at vælge at køre nogle dage, der er mindre populære dage. Det er f.eks. onsdag til torsdag eller søndag til mandag. Vælger I disse dage, vil I højst sandsynligt kunne spare penge, og på den måde behøver det ikke at gå hen at blive meget dyrere, end hvis I havde valgt at køre én dag på den mest populære dag, nemlig til translokationen. Giv jer selv mere tid til at nyde det hele, og vælg at festen skal vare i to dage – I vil med garanti ikke fortryde det.

Priser på studenterkørsel i to dage